På spåret är ett otroligt populärt tv-program som har sänts i många säsonger på SVT. Med bland andra Kristian Luuk och Björn Hellberg så har tv-programmet gjort succé och det är många som bänkar sig framför tv;n på fredagskvällar för att titta på ”På Spåret”.

De tävlande sitter i två olika ”klasser” nämligen 1:a klass och dressinen och får svara på frågor om olika städer. Det börjar med att man åker på en tågräls till en stad och så fort man gissar rätt på vilken stad det handlar om efter ledtrådarna så får man poäng. När man väl landat eller kommit fram till staden så får de deltagande svara på ett antal frågor som har med staden att göra. Frågorna kan ibland vara väldigt kluriga, men samtidigt ibland väldigt logiska och enkla. Framförallt kan det känna enkelt om du själv bor i staden som man åker till med tåget. Idén bakom På Spåret är fantastisk och det är riktigt roligt att se På Spåret på tv, kändisarna är oftast väldigt duktiga, medan en del faktiskt gör bort sig ibland i tv.

På Spåret

På Spåret

På spåret som sällskapsspel

Eftersom På Spåret har gjort succé i svensk tv, så har man även tagit fram ett sällskapsspel med frågor så att du kan utmana dig själv och framförallt dina vänner i På Spåret. Spelet är riktigt roligt och lärorikt och vill du ha en rolig kväll med dina vänner efter en middag eller på en förfest så passar På Spåret alldeles utmärkt att ta fram!

www.tvfrågesport.se kan du få massor av roliga tips om frågespel och På Spåret. Om du inte har ”På Spåret spelet” redan idag så är det kanske dags att skaffa dig ett exemplar.

Att spela spel tillsammans med vänner är roligt och du kommer inte att ångra dig efter första gången du har spelat På Spåret. Spelet går att spelas av flera personer och är en garanterad succé om du vill ha en trevlig och framförallt rolig kväll tillsammans med goda vänner.